Het clubgebouw huren

Het clubgebouw is voorzien van twee toiletten waarvan één een invalidentoilet is met een douche, een normaal toilet, een urinoir en een losse douche. Het gebouw word geheel verwarmd door een centraal verwarmingssysteem dus ook in de winter is het er altijd aangenaam warm. Er is een compleet ingerichte keuken met voldoende servies voor ongeveer 80 mensen. De bar is in overleg ook prima te gebruiken voor feestjes, achter de bar is een koelkast en spoelbak aanwezig. Het gebouw bestaat uit drie grote lokalen elk van ongeveer 45 vierkante meter. Het totale vloeroppervlak is ongeveer 200 vierkante meter en dan komt buiten er nog bij!

Rondom het gebouw

Ons gebouw ligt in een bos (het Aol Max’s bos) volop ruimte voor kinderen (en volwassenen ook natuurlijk) om zich lekker uit te kunnen leven. Er is een kampvuurplaats om bijvoorbeeld te zingen, broodjes te bakken of marshmallows te maken, bankjes zijn in overleg ook te lenen. Brandhout kan per jutezak gekocht worden, zelf meenemen is natuurlijk ook niet verboden. Het pad naar het gebouw is ’s avonds verlicht door twee lantaarnpalen. Er is materiaal te huur, van pioniershout, touw, spelletjes, kabelbanen tot tenten en meer. Iets anders nodig? Vraag het even en wie weet kunnen wij u helpen.

Legertenten huren

Is het gebouw te groot en huurt u liever iets kleiners, we hebben ook legertenten! Gemakkelijk op te zetten, heel handig voor feestjes.

De afmetingen zijn:

• Grondoppervlak: 5 x 5 meter.
  • Hoogte aan de zijkanten: 1.80 meter.
  • Hoogte in het midden: 2.50 meter.

Wilt u het Aol Max’s Boshoes huren óf wilt u gebruik maken van een van onze legertenten of andere materialen? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Het gebouw wordt verhuurt zoals het is; extra diensten zoals een tent opzetten of het opbouwen van een afdak buiten zijn tegen meerprijs!

Let op: Wij verhuren ons gebouw niet aan tieners & jongeren; ook niet met ouderlijk toezicht!

*Prijzen zijn middels e-mail opvraagbaar.

In contact komen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan! Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nog niet alle velden zijn ingevuld. Vul een geldig E-mailadres in.